منتديات أسرة الجمعيه الأدبيه
عزيزى الزائر سجلاتنا تفيد بأنك غير مسجل لدينا, يشرفنا بأن تسجل وتشترك معنا بمواضيعك المميزة. شكراً

منتديات أسرة الجمعيه الأدبيه

أهلا وسهلا بك يا زائر

.:: نورت المنتدى ويسعدنا اشتراككم معنا ::.
 

الرئيسيةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتدخولالتسجيلالتسجيل

شاطر | 
 

 الكفتة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
دينا
œ™ مشرفة مميزة ™œ
œ™ مشرفة مميزة ™œ
avatar

انثى عدد الرسائل : 212
تاريخ التسجيل : 11/02/2009
العمر : 28
نقاط : 10866
المهنة :
الهواية :
درجة نشاطك فى المنتدى :
100 / 100100 / 100


مُساهمةموضوع: الكفتة   الجمعة 06 مارس 2009, 2:36 pm

يلا نكمل نعمل اكلات حلوه

مقادير عمل الكفتة





كل كيلو لحم مفروم




نصف كيلو أرز مصري منقوع ومصفى





ثوم




بصل




ملح




بهارات




كزبرة وبقدونس وشبت




كل المقادير توضع بالفرامه




ثم تكور أو تعمل أصابع وتقلى




المرق:




يحمس ثوم ومن ثم توضع عليه طماطم مطحونة




وتترك حتى تتسبك وتزاد ماء ساخن (اللحم يشرب ماء كثير)




ولما تغلي الماء ضعي اللحم واتركيه يتسبك على نار




هادئة وعندما ينضج توضع ملعقة بهارات ويراعى الملح




ممكن تضعيه بجانب الأرز بالشعيريه


[size=29]والهنا والشفا[/size]


عدل سابقا من قبل دينا في الإثنين 09 مارس 2009, 5:52 pm عدل 1 مرات
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
™SaSaSoft
œ£™ AdMiN ™£œ
œ£™ AdMiN ™£œ
avatar

ذكر عدد الرسائل : 185
تاريخ التسجيل : 02/11/2007
العمر : 30
نقاط : 12206
المهنة :
الهواية :
دولتـــى :
درجة نشاطك فى المنتدى :
100 / 100100 / 100


مُساهمةموضوع: رد: الكفتة   السبت 07 مارس 2009, 1:44 am

انا كده جوعت

شكرا على الأكلة الجميله
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://agaonline.alafdal.net
عاشق بلا قلب
œ£™ مدير عـــام ™£œ
œ£™ مدير عـــام ™£œ
avatar

ذكر عدد الرسائل : 252
تاريخ التسجيل : 03/11/2007
العمر : 30
نقاط : 12179
المهنة :
الهواية :
درجة نشاطك فى المنتدى :
100 / 100100 / 100


مُساهمةموضوع: رد: الكفتة   السبت 07 مارس 2009, 8:16 am

أنتى كده هضطرى تنزلى الموضوع الجى عن الرجيم

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
دينا
œ™ مشرفة مميزة ™œ
œ™ مشرفة مميزة ™œ
avatar

انثى عدد الرسائل : 212
تاريخ التسجيل : 11/02/2009
العمر : 28
نقاط : 10866
المهنة :
الهواية :
درجة نشاطك فى المنتدى :
100 / 100100 / 100


مُساهمةموضوع: رد: الكفتة   السبت 07 مارس 2009, 12:19 pm

متشكره جدا
وحاضر هنزل انشاء الله اكلات للرجيم
وشكرا لمرروكم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
عمر عبدالله
آجــــاوى مميـــز
آجــــاوى مميـــز
avatar

ذكر عدد الرسائل : 432
تاريخ التسجيل : 25/02/2009
العمر : 30
نقاط : 10885
المهنة :
الهواية :
دولتـــى :
درجة نشاطك فى المنتدى :
100 / 100100 / 100


مُساهمةموضوع: رد: الكفتة   الأحد 08 مارس 2009, 10:48 pm

شكرا جدا دينا علي الموضوع ده
بس استفسار صغير احنا بضع الملح مرتين زي ما انتي كاتبة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.raishbab.blogspot.com
دينا
œ™ مشرفة مميزة ™œ
œ™ مشرفة مميزة ™œ
avatar

انثى عدد الرسائل : 212
تاريخ التسجيل : 11/02/2009
العمر : 28
نقاط : 10866
المهنة :
الهواية :
درجة نشاطك فى المنتدى :
100 / 100100 / 100


مُساهمةموضوع: رد: الكفتة   الأحد 08 مارس 2009, 10:55 pm

لا انا كتبه يراعى الملح يعنى تحط ملح زى ما انت عايز
وشكرا على المرور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
عاشق بلا قلب
œ£™ مدير عـــام ™£œ
œ£™ مدير عـــام ™£œ
avatar

ذكر عدد الرسائل : 252
تاريخ التسجيل : 03/11/2007
العمر : 30
نقاط : 12179
المهنة :
الهواية :
درجة نشاطك فى المنتدى :
100 / 100100 / 100


مُساهمةموضوع: رد: الكفتة   الإثنين 09 مارس 2009, 2:52 pm

بتقولك يراعى مش تحط الكيس كله

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
عمر عبدالله
آجــــاوى مميـــز
آجــــاوى مميـــز
avatar

ذكر عدد الرسائل : 432
تاريخ التسجيل : 25/02/2009
العمر : 30
نقاط : 10885
المهنة :
الهواية :
دولتـــى :
درجة نشاطك فى المنتدى :
100 / 100100 / 100


مُساهمةموضوع: رد: الكفتة   الإثنين 09 مارس 2009, 4:17 pm

دينا كتب:
يلا نكمل نعمل اكلات حلوه

مقادير عمل الكفتة


كل كيلو لحم مفروم
نصف كيلو أرز مصري منقوع ومصفى
ملح
ثوم
بصل
ملح
بهارات

كزبرة وبقدونس وشبت

كل المقادير توضع بالفرامة
ثم تكور أو تعمل أصابع وتقلى

المرق:
يحمس ثوم ومن ثم توضع عليه طماطم مطحونة
وتترك حتى تتسبك وتزاد ماء ساخن (اللحم يشرب ماء كثير)

ولما تغلي الماء ضعي اللحم واتركيه يتسبك على نار
هادئة وعندما ينضج توضع ملعقة بهارات ويراعى الملح
ممكن تضعيه بجانب الأرز بالشعيريه


[size=29]والهنا والشفا[/size]

الملح مكتوب مرتين في المقادير ومش مكتوب يراعي الملح وهي علي العموم خطا مطبعي لا بد منه صح
وانت يا عمرو صحصح وانت بتقرا الموضوع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.raishbab.blogspot.com
دينا
œ™ مشرفة مميزة ™œ
œ™ مشرفة مميزة ™œ
avatar

انثى عدد الرسائل : 212
تاريخ التسجيل : 11/02/2009
العمر : 28
نقاط : 10866
المهنة :
الهواية :
درجة نشاطك فى المنتدى :
100 / 100100 / 100


مُساهمةموضوع: رد: الكفتة   الإثنين 09 مارس 2009, 5:54 pm

وانا عدلت الخطا يا عمر ومتشكره على المرور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
عمر عبدالله
آجــــاوى مميـــز
آجــــاوى مميـــز
avatar

ذكر عدد الرسائل : 432
تاريخ التسجيل : 25/02/2009
العمر : 30
نقاط : 10885
المهنة :
الهواية :
دولتـــى :
درجة نشاطك فى المنتدى :
100 / 100100 / 100


مُساهمةموضوع: رد: الكفتة   الإثنين 09 مارس 2009, 6:06 pm

شكرا لك علي التعديل وسعة الصدر
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.raishbab.blogspot.com
gameover3h
œ™ مشرف مميز ™œ
œ™ مشرف مميز ™œ
avatar

ذكر عدد الرسائل : 31
تاريخ التسجيل : 09/10/2008
العمر : 29
نقاط : 11157
المهنة :
الهواية :
دولتـــى :
درجة نشاطك فى المنتدى :
50 / 10050 / 100


مُساهمةموضوع: رد: الكفتة   الثلاثاء 10 مارس 2009, 12:22 am

اية الحلاوة دية يا مان بس انت كدة جوعتنا انا هقوم اكل بقة احسن

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
دينا
œ™ مشرفة مميزة ™œ
œ™ مشرفة مميزة ™œ
avatar

انثى عدد الرسائل : 212
تاريخ التسجيل : 11/02/2009
العمر : 28
نقاط : 10866
المهنة :
الهواية :
درجة نشاطك فى المنتدى :
100 / 100100 / 100


مُساهمةموضوع: رد: الكفتة   الأربعاء 11 مارس 2009, 8:04 pm

متشكره على المرور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
الكفتة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات أسرة الجمعيه الأدبيه :: قــسم الأســرة ::   :: قسم المأكولات-
انتقل الى: